- na Aerodromu ili na Vašoj adresi na teritoriji Beograda i Pančeva.
- na Aerodromu ili na Vašoj adresi na teritoriji Beograda i Pančeva besplatno ili u nekom drugom gradu po ceni od 1€/km udaljenosti.
- Fizička lica mogu platiti gotovinom, kreditnom ili debitnom karticom (Prihvatamo MasterCard, American Express, Meastro, DinaCard i Visa kreditne kartice.) - Pravna lica biznis karticom ili preko tekućeg računa.
- Depozit je obavezan i različit je za različite klase automobila i zavisi od toga da li ste uzeli 100% kasko osiguranje bez učešća u šteti ili samo osnovni paket.
- Minimum 21 godina i tri godine vozačkog iskustva, vozačka dozvola i lična karta ili pasoš, kao i kreditna kartica ukoliko uzimate auto bez dodatnog osiguranja.
- Dodatni vozač se ne naplaćuje, ali su potrebna i njegova dokumenta za sastavljanje ugovora.
- Svaki automobil može da ide u inostranstvo BEZ DODATNOG PLAĆANJA, a besplatno Vam je obezbeđen i zeleni karton za zemlje koje to još uvek traže (Bosna i Makedonija)
- Kilometraža nije ograničena, ali u cenu je uključeno u proseku 150km/dan. Dodatni kilometri se naplaćuju 10 evro centi po kilometru (0,10€ / km)
- Preporučujemo da saobraćajne i parking kazne uplatite sami ili prijavite prilikom vraćanja auta. U svakom slučaju će biti poslate na našu adresu, a mi ćemo morati da prosledimo Vaš ugovor o najmu sudiji za prekršaje, što će Vam izazvati dodatne troškove.
Klijent je obavezan da postupi na sledeći način:
  • – Da odmah obavesti policiju i Panauto Rent d.o.o. o događaju i da postupi po njihovim instrukcijama
  • – Da zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći tj. događaju
  • – Da prilikom vraćanja vozila ispuni izveštaj o nesreći/šteti
  • – Da napiše kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima se desila nesreća/šteta
- Ukoliko ste se opredelili za opciju bez kasko osiguranja, sva šteta nastala na vozilu je Vaša odgovornost. - Ukoliko ste se opredelili za 100% kasko ipak imate odgovornost. Osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila,
oštećenje guma i točkova, slomljen ili izgubljen ključ, štete nastale tankiranjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno.
Takođe osiguranje ne važi ukoliko ste vozili pod dejstvom alkohola, lekova i opojnih droga. Policijski zapisnik je obavezan.
pan auto,rent a car,panauto,aerodrom beograd,nikola tesla,najjeftiniji rentacar,iznajmljivanje automobila,auto,pancevo,rent a car pancevo, rent a car beograd
iznajmljivanje auto,iznajmljivanje automobili,iznajmljivanje rent a car,iznajmljivanje nikola tesla,iznajmljivanje aerodrom,iznajmljivanje kola,iznajmljivanje automobil,iznajmljivanje pancevo,renta auto,renta automobili,renta rent a car,renta nikola tesla,renta aerodrom,renta kola,renta automobil,renta pancevo,najjeftiniji auto,najjeftiniji automobili,najjeftiniji rent a car,najjeftiniji nikola tesla,najjeftiniji aerodrom,najjeftiniji kola,najjeftiniji automobil,najjeftiniji pancevo,najam auto,najam automobili,najam rent a car,najam nikola tesla,najam aerodrom,najam kola,najam automobil,najam pancevo,